Sommaren 2014!

Nu är sommaren här och det betyder sorgligt nog att PAUS tar sommarlov. Men, ni behöver inte hänga läpp för det! För på sommaren finns med massa andra roliga grejer man kan göra! Vi skulle vilja peppa er på några av sommarens höjdpunkter!


Ungdomshelgen på Nyhem
När: 10-13/6
Var: Nyhem utanför Mullsjö
Hur: Detta är en ungdomskonferens i världsklass! Möten, seminarier, sol och bad, supergo gemenskap och mycket mer! Vi kommer vara ett gäng som åker dit och bor i husvagn! Gå in på Nyhems hemsida för mer info!

Gullbrannafestivalen
När: 3-6/7
Var: Gullbranna utanför Halmstad
Hur:hemsidan hittar ni all info om festivalen!

Gullbrannalägret (FÅR NI ABSOLUT INTE MISSA)

När: 3-8/8
Var: Gullbranna utanför Halmstad
Hur: Detta är sommarens absoluta höjdpunkt! Vi har i många år åkt till Gullbrannalägret och vi storgillar det! VI TYCKER ATT DU SKA MED! Mer info om lägret hittar ni här och ni anmäler er genom att skriva ut lappen, fylla i den och lämna den till William eller Jonas.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*