Fritidsgård PAUS

Var: Pingstkyrkan

När: Tisdagar kl 18-21

Fredagar kl 19.30-00:00, kl 18-19 Innebandy i Sporthallen

För vem: ALLA ungdomar som går i 7:an och uppåt!

Fritidsgård PAUS är i fritidsgård i Tenhult som har öppet två dagar i veckan, tisdagar och fredagar. Det är två helsköna kvällar där du och dina polare kan komma och hänga i våra soffor, käka toast, köpa godis och läsk, spela spel, PS3 och pingis, leka lekar och mycket mer! Allt detta händer i Pingstkyrkans ungdomslokal (högra ingången, närmst centrumvägen). På fredagarnafinns också möjligheten att under en halvtimma gå upp i kyrksalen för att lyssna på soft lovsång, tända ett ljus, skriva ner ett bönämne, ställa frågor om Jesus och den kristna tron eller får hjälp att be för något. Det är något vi kallar för ”Tid med Gud” och börjar kl 22.00. Vi brukar också varje fredag börja kvällen med att lira innebandy i sporthallen!

Tanken är att Tisdags- och FredagsPAUS är att det ska vara en plats där ungdomar kan känna sig hemma och älskade för den man är och det är vår förhoppning att just DU ska känna så när du kommer!

Gå gärna med i vår facebookgrupp ”PAUS Tenhult” för att få mer information om vad som händer på kvällarna eller håll koll här på hemsidan!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*