Hemavan 2019

Hemavan 2019

Under sportlovet 2019 så kommer vi att gör en fantastisk repris på förra året resa till de drömmiga fjällen i Hemavan, södra Lappland!

Lägret börjar med att vi lördagen den 9/2 sätter oss i bussen och åker de 17 timmarna upp till södra Lappland. Hem kommer vi exakt en vecka senare den 16/2.

Varje dag i Hemavan kommer att vara något utöver det vanliga, för dagarna kommer vara helt fullpackade med härlig skidåkning, grymt go gemenskap, samlingar med fokus på Gud, skoteråkning på fjället, lekar och massor av god mat + mycket mycket mer!

 

På fredagen kommer vi åka från Hemavan efter frukost för att avsluta veckan på Paradisbadet i Örnsköldsvik. Det kommer bli den perfekta avslutningen på veckan!

 

Ni som har varit med förut vet ju att detta är en grym vecka! Men om du fortfarande är skeptisk så skulle vi vilja ge dig tre ruggit bra anledningar till varför du ska med till Hemavan:

  1. Backarna:Hemavan har 10 liftar (med gondol och sittlift!), 30 backar, 2 snowparks och 1 skicross-arena. I liftkortet ingår också Tärnaby som har 5 liftar och 16 backar.
  2. Boendet:Vi bor mitt i backen i Hemavans Fjällstation. Där har vi allt på ett och samma ställe och i huset finns också en gympahall och stor samlingslokal. Vi behöver inte ens längre springa ner för backen för att käka som i Kittelfjäll! Mer info finns på hemavanfjallstation.se.
  3. Gemenskapen:Det absolut viktigaste på lägret är inte goa backar och bra boende. Det viktigaste är gemenskapen! Därför kommer det bästa med Hemavan vara att du, dina polare och annat skönt folk hakar på! Det är vi som gör lägret tillsammans och för att Hemavan ska bli det grymma lägret som vi jobbar för så behöver vi dig!

 

Kostnad för  hela lägret är 4 500kr. Då ingår RESA, BOENDE, LIFTKORT, BADHUS och MAT för hela veckan. Det enda som bekostas själv är hamburgarna som vi äter på Max, Sveriges godaste hamburgare, på dit och hemvägen.

 

Du anmäler dig till lägret genom att göra följande:
Scrolla ner, klicka fram anmälningsformuläret och fyll i det. OBS! Du har fram till den 10/12 på dig att bekräfta din anmälan genom att betala in anmälningsavgiften på 1 000kr. Om du inte gör det kommer du förlora din plats på lägret.

Pengarna kan ni betala på följande vis:
Pingstkyrkans bankkonto: BG 5530-7334.
Swish: 123 100 8192.
Märk betalningen med NAMN PÅ DELTAGARE + HEMAVAN 2019.

Anmälningsavgiften återbetalas INTE om du ångrar dig!

Resterande summa, 3 500kr, betalas senare. Då kommer också vidare information om lägret.

 

Om du har några frågor, tveka inte att ringa eller maila:
Lukas Westerlind
073-0678528
lukas.westerlind@tenhult.pingst.se

Hoppas verkligen att du som går i 7:an och uppåt vill följa med oss upp till Hemavan för att ha en riktigt go sportlovsvecka tillsammans! Vi har ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!